Havevandring og firmabesøg

Skrevet af
Hvornår:
13. september 2017 kl. 18:30 – 21:30
2017-09-13T18:30:00+02:00
2017-09-13T21:30:00+02:00
Hvor:
Hygildvej 5, 7361 Ejstrupholm

Havevandring og firmabesøg hos Dansk Hjemmeproduktion

Vi oplever en flot have med stor dam samt frugthave,
rosenhave og køkkenhave foruden udstilling af produkter fra
Dansk Hjemmeproduktion.
Der er sket meget siden Midtjysk Havekreds
besøgte stedet i 2015, hvor der var gang i mange
projekter. Vi glæder os til at se, hvordan det store
have/park anlæg samt rosenhaven og frugthaven
m.m. ser ud nu.
Hvis du ikke deltog i 2015, gik du glip af en helt
speciel have. Vi glæder os til at se dig, så du kan
opleve dette sted i nærområdet, og få inspiration til
din egen have og/eller dine haverelaterede
gøremål.
Vi besøger Dansk Hjemmeproduktion, Hygildvej 5, Ejstrupholm, der producerer og markedsfører løsninger til fremstilling og konservering af fødevarer i lille skala – bl.a. til brug i hjemmet, og som gerne bidrager til at skabe mulighed for selvforsyning og udnyttelse af havens, skovens og markens store spisekammer.
Produkterne henvender sig til alle, der synes, at det kunne være sjovt at lave f.eks. ost, smør, tørre krydderurter, lave most af nedfaldsæbler og meget andet.
Hjemmeproduktion er samtidig en spændende hobby for familien, der også giver børn en bedre forståelse af de processer vores madvarer går igennem fra jord til bord.
Samtidig er man selv herre over ingredienserne i maden, da der er tale om traditionelle og ofte historiske tilberedningsmetoder undgås samtidig unødvendige tilsætningsstoffer.

På Dansk Hjemmeproduktions ejendom er der desuden mulighed for et besøg i starten til en stor frugthave med over 200 frugttræer og buske, en rosenhave anlagt i 2014, parklignende haveområder, urtehave, drivhuse samt for dem der har lyst, en vandretur på den 42 ha store ejendom med skov, hede og engdrag.
Deltagerne må gerne handle i butikken på aftenen eller bestille via hjemmesiden www.hjemmeproduktion.dk og afhente på aftenen.
I tilfælde af det sidste, skal der bare angives i notatfeltet på bestillingen, at der afhentes om aftenen den 13. september.

Kaffekurv samt stol medbringes.
Alle er velkommen