Børneklubben dannes

Skrevet af

Børneklubben blev dannet januar i år af en gruppe nybagte mødre. Børneklubben har til formål, at lave arrangementer for børn i omegnen, så der kan skabes et fællesskab både blandt børnene og deres forældre. Faktisk bor der ret mange børn på egnen, alene i 2008 blev der født 12 børn i Munklinde og omegn, så der er god grund til at lave nogle tiltag for denne gruppe.
Indtil videre har børneklubben arrangeret fastelavn, hvilket var en stor succes med omkring 100 deltagere til tøndeslagning, karameller, kaffe og kage. Helt sikkert en tradition, som børneklubben vil fortsætte med at holde i gang.
Herudover har vi haft fiskedag ved Tusgård fiskesø og i fremtiden vil børneklubben lave aktiviteter for børn i forbindelse med grisefesten. Desuden laver vi en juledekorationsdag i november, hvem ved måske kommer julemanden forbi?
Vi vil også meget gerne høre fra jer, hvis I har en god ide til et arrangement. Er der fx nogle næsten teenagere, der har nogle gode ideer, så er I meget velkomne til at kontakte os.